Lift Gua Sha Zero Waste

Lift Gua Sha Zero Waste

41,00

Zero waste edition linija je namenjena ohranjanju narave in etičnosti. Te gua she imajo morda kje kakšno majhno napakico, a so še vedno prelepe in predvsem popolne za kožo, obraz ali telo. Dansko podjetje Calmlish je izjemno etično in nagrajeno podjetje, ki deluje v dobrobi narave in zmanjšanju ogljičnega odtisa. Tako so se odločili, da zaradi ene majhne napakice ne bodo rekli ”ne” izjemnemu in predvsem čistemu kristalu, ki pa še je vedno popolni za uporabo. Na Danskem se te gua she prodajajo enako kot tiste brez napakice.

Ta Gua Sha iz čistega kvarca je namenjena oblikovanju obraza, brisanju gub, sijaju kože, pigmentaciji in brazgotinam. Čisti kvarc tranformira in čisti vsako kožo. Je primerni za začetnike, saj se zlije s popolnoma vsako energijo. Ta kristal in gua sha sta primerna tudi za zelo nežno in občutljivo kožo. Ker čisti kvarc predstavlja novo začetke in velja za napopisan list papirja, lahko v njega izlijemo svoje želje za kožo.

Ta Gua Sha je visoko kvalitetna, unikat in ročno ustvarjena iz 100% čistega kristala brez dodanih primesi. Ker so kristali naravni material, lahko barve spreminjajo svoj odtenek od teh na sliki tukaj. Ne glede na to, kateri odtenki pridejo do nas, so pravi. Kajti kristal je živ organizem in v resnici on izbere nas, nikoli mi njega.

Kako se pravilno rokujemo z ljubimi kristali in jih uporabljamo, si lahko pogledaš na Youtube kanalu  – Anja Fošnarič

Kategorija:

Reviews

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.