Varovanje osebnih podatkov

Spletna trgovina DIVJA LEPOTA se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika, ki se bodo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo komunikacijo. Podatki uporabnika v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je hkrati odgovoren uporabnik sam in sicer s tem, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Varovanje osebnih podatkov

Podatki, ki jih posreduje kupec, so strogo zaupni in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-popr.) in Zakonu o varstvu potrošnikov – ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo – Uradni list RS, št. 14/03).

Zaupnost podatkov

Kupec s pomočjo spletnega obrazca na spletnem mestu https://divjalepota.si/trgovina/ ali kako drugače (po telefonu, preko elektronske pošte in ostalo) posreduje svoje osebne podatke, katere upravljavec spletnega mesta zbira in obdeluje, vendar zgolj samo tiste osebne podatke uporabnika, ki so nujno potrebni za nemoteno izvajanje elektronskega poslovanja.

Ravnanje s podatki

Upravljavec spletnega mesta https://divjalepota.si/trgovina/ soglaša, da so podatki do katerih je omogočen dostop pri elektronskih storitvah poslovna skrivnost ter jih bo zato primerno varoval in jih brez ustrezne pravne podlage ne bo razkrival tretjim osebam. Upravljavec bo za namen dostave podatke o naslovu uporabnika posredoval le dostavni službi Pošta Slovenije.

Upravljavec spletnega mesta se obvezuje odgovorno ter strokovno izvajati elektronske storitve v skladu z načeli in standardi informacijske varnosti.

Soglasje za obdelavo podatkov

Uporabnik spletnega mesta https://divjalepota.si/trgovina/ soglaša, da se za namen uporabe elektronske storitve nakupa izdelka zbirajo in obdelujejo naslednji osebni podatki uporabnika: ime in priimek, naslov uporabnika, elektronski naslov ter telefonska številka uporabnika.

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Ponudnik si pridržuje pravico do napak v cenah in tudi zalogi. V primeru, da se iz kateregakoli razloga spremeni dobavni rok pred potrditvijo naročila s strani ponudnika ali cena artikla, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa oziroma ponudil rešitev o zamenjavi naročenega artikla, ki bo obojestransko sprejemljiva.

Fotografije prodajnih izdelkov so simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci spletne trgovine Divja Lepota.

Cenik in zaloga se osvežujeta brez predhodnega obvestila!

INTELEKTUALNA LASTNINA

Vse pravice so pridržane. Vsa besedila, slike in grafike naj tej strani so predmet zaščite avtorskih pravic in druge intelektualne lastnine. Teh predmetov ni dovoljeno kopirati za komercialno uporabo ali distribucijo, prav tako jih ni dovoljeno kakorkoli spreminjati ali ponovno objavljati na drugih spletnih mestih. To spletno mesto lahko vsebuje tudi slike, za katere je ponudnik pridobil pravico do uporabe, vendar so zaščitene z avtorskimi pravicami tretje strani.

Ponudnik pod nobenim pogojem ni odgovoren za katerekoli povezave, ki niso del tega spletnega mesta, ali druga spletna mesta, ki so ali niso povezana s tem spletnim mestom. Ponudnik zavrača vso odgovornost za pravilnost kakršnihkoli podatkov, ki so na voljo na teh povezanih straneh, in katerih koli izdelkov ali storitev, ki so na voljo na teh spletnih mestih.