Ljubi svojo naravo

37823709_1698262436953123_2856385605275746304_o

To je slika brez filtra in brez kančka ličil Ženske nimamo odgovornosti le do sebe, ampak tudi do ostalih žensk! Zadnja leta opažam, da vse postajamo enake in da se stavek “zakaj se ne bi dala operirati, če se lahko”, uporablja čisto preveč lahkotno ter brez premisleka. Medtem ko le ta v sebi nosi težo, pritisk in vpliv na ostale ženske. Biti popolna in vedno mlada.
Namesto, da bi spodbujale unikatnost, drugačnost in lepoto vseh oblik in številk, same sebe dajamo v nič. Ne sledimo več sebi, ampak drugim. Ni več sestrstva in védenja, da je lepota veliko več kot zadnje modne smernice. Predvsem pa ni SPREJETJA sebe, ampak IZBOLJŠANJE sebe. Prosim, ne razumite me narobe, izboljšanje je super in nimam absolutno nič proti njemu, ampak najprej moramo sebe sprejeti! Vse svoje “napake”, krivulje in gubice in znamenja! Ravno tako staranje (beri odraščanje). Beseda staranje je danes pravi ustrahovalec in bavbav. Iti moramo vase ter iskreno premisliti ali je res vredu, da se o lepotnih popravkih pogovarjamo kot o nakupu hlebca kruha. In kaj to prinaša ostalim ženskam – trajno zadovoljstvo s sabo ali le trenutno.
Tako da želim vsem nam ženskam, da končno odrastemo in se sprejmemo! Surovo in v polnosti. In da sledimo mogočni Boginji v SEBI
Vedno!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja