Face lifting obraza

Face Sculptural Lifting je napredna tehnika, ki je sestavljena iz posebne masaže oziroma tehnike, ki aktivira čisto vsako mišico na obrazu in jo dvigne. Aktivira limfo na obrazu, čiščenje in obnavljanje kože. Toksini zlahka zapustijo obraz, koža pa se začne obnavljati in dobi sijaj. Podočnjaki izginejo, ustnice postanejo polnejše, obrvi pa se dvignejo. Pri tej tehniki se ravno tako gladi in aktivira področje nad prsmi, vrat in podbradek. Nič ne ostane skrito, vse se zgladi in dobi sijaj.

Tako sem skupaj sestavila paket ali tretma, ki nam prinaša pomlajevanje na čisto vseh ravneh. Fizičnem in čustvenem. Ta lifting obraza namreč stopi naše čustvene blokade in nam podari POPOLNO in GLOBOKO sprostitev. Zakaj je temu tako? Med obrazom in možgani so kranialni živci najkrajši in vedno ko delamo z obrazom, možgani v trenutku dobijo sporočilo, kaj se dogaja in pošljejo nadaljna navodila za regeneracijo celic v telo ter notranje organe. Vsi vemo, da se na obrazu nahajajo akupresurne točke in popolnoma vsi notranji organi. Naš obraz je kot zemljevid, ki kaže stanje notranjih organov. Njihovo zdravje, delovanje in morebitno neravnovesje.

V vse programe Face Sculptural Liftinga je zraven masažne tehnike zajeto tudi: limfna drenaža in naravno – holistično čiščenje kože!

PROGRAMI IN CENIK FACE SCULPTURAL LIFTINGA

1. Napredni Face Lifting (65-70 min) – 55 evrov

2. Napredni Face Lifting + Obrazna refleksologija  (80-85 min) – 60 evrov

Za naročilo na termin kontaktiraj 041 223 156, piši na Facebook profil @DivjaLepota ali Instagram profil @anja.wildbeauty

Anja Fošnarič