Ekipa Divja lepota

A title

Image Box text

Anja Fošnarič, ustanoviteljica Divje Lepote

Anja je ustanoviteljica linije za kožo Divja Lepota, ki je namenjena naprednemu pomlajevanju in zdravljenju kože ter vključuje regeneracijo in spoštovanje njene mikroflore. Ravno tako se podrobno ukvarja z Gua-Sho, Jogo obraza in Naprednim faceliftingom obraza. Svoje znanje dopolnjuje z magisterijem iz prehrane. 

A title

Image Box text

Eva Primec, ilustratorka in vizualna oblikovalka 

Z risanjem se ukvarja že od malega, zadnjih 5+ let pa riše in oblikuje tudi profesionalno. Pri Divji Lepoti pomaga pri oblikovanju etiket, embalaže in drugih grafičnih elementov. Po izobrazbi je modna in tekstilna oblikovalka, njena strast pa leži v ilustraciji. Navdih pogosto najde v naravi in ljudeh okoli sebe, zato najraje upodablja motive ljudi, rastlin in živali. Poleg ilustracije pa se rada pa se preizkusi tudi kot grafična oblikovalka.

A title

Image Box text

Petra Oblak, profesorica angleškega in slovenskega jezika

Če v službi poučuje, pa je v prostem času tudi sama učenka; veseli jo nenehno pridobivanje znanja na področju narave, znanosti in umetnosti. Prevaja in skrbi za estetsko dovršenost pisane besede. Pri Divji Lepoti je nepogrešljiv del ekipe kot prevajalka in ocenjevalka vseh grafičnih dizajnov.