Dostava

Pri oddanem naročilu in opravljenem plačilu na delovni dan do 13. ure, bomo paket odpremili še isti dan. Pošiljka bo pri vas najkasneje v 3 delovnih dneh, običajno pa že naslednji delovni dan. Paketi se odpošiljajo s sledilno številko. Ob petkih se paketi ne odpošiljajo.

Cena dostave je obračunana po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Do brezplačne dostave ste upravičeni, če znaša vrednost vašega nakupa nad 70 EUR.

DOBAVNI ROK

Prodajalec se bo potrudil, da bo blago dostavljeno do kupca v navedenih rokih dobave. Če kupec hkrati naroči več artiklov in je dobavni rok za nekatere artikle daljši kot za druge, bomo paket odposlali, ko prispejo še ostali artikli oziroma izdelki. V primeru drugačnih želja kupca, je možni dogovor dvokratnega pošiljanja paketov. V primeru, da je artikel nedobavljiv, ga bomo čim prej poskušali dobiti. Kupca bomo sproti obveščali o dobavljivosti ali pa se po dogovoru s kupcem naročilo stornira. Ko kupec odda naročilo, prejme njegovo potrditev in skupno ceno naročenih artiklov oziroma izdelkov na posredovani mail naslov.

Običajen dobavni rok za izdelke na zalogi je 2-3 delovna dni od prejema naročila/plačila.