Body Gua Sha

70,00

Calmlish gua sha za telo je čudovita v primeru brazgotin, gub, šibke in tanke kože, zastale limfe ter celulita. Je odlična pomočnica za razstrupljanje našega telesa in uravnan imunski sistem. Odpira meridijane in mehča vezivno tkivo, kar je predpogoj za gladko kožo! Tako lahko sedaj kar same poskrbimo za svoje telo od doma. Ali pa jo v salonu uporabljamo pri masaži telesa.

Čisto vsaka gua sha je unikatna, ročno ustvarjena iz popolnoma čistega kristala! Danes so večinoma na trgu gua she, katerim sta zraven primešana steklo ali celo stopljena plastika. Posledično ima tak kristal na telo in obraz veliko manjši vpliv ter končni učinek!

NA VOLJO: v obsidijanu in roževcu. Obsidijan je primerni za ljudi, ki imajo hiter tempo življenja in želijo dodatno zaščito pred zunanjim onesnaževanjem. Roževec vzpodbuja samo-ljubezen in je primeren za kakršnekoli težave s kožo. Pri oddaji naročila izbiro svojega kristala vpiši pod opombe.

Uporabo te gua she si lahko ogledaš na Youtube kanalih – Anja Fošnarič in Calmlish.

POMEMBNO OBVESTILO: Ker so Calmlish gua she ustvarjene iz popolnoma čistih in naravnih kristalov, se lahko barve in odtenki razlikujejo od prikazanih na sliki.

Ni na zalogi

Kategorija: