Flow Gua Sha Zero Waste

Flow Gua Sha Zero Waste

31,00

Zero waste edition linija je namenjena ohranjanju narave in etičnosti. Te gua she imajo morda kje kakšno majhno napakico, a so še vedno prelepe in predvsem popolne za kožo, obraz ali telo. Dansko podjetje Calmlish je izjemno etično in nagrajeno podjetje, ki deluje v dobrobi narave in zmanjšanju ogljičnega odtisa. Tako so se odločili, da zaradi ene majhne napakice ne bodo rekli ”ne” izjemnemu in predvsem čistemu kristalu, ki pa še je vedno popolni za uporabo. Na Danskem se te gua she prodajajo enako kot tiste brez napakice.

Ta Gua Sha je specializirana za limfno drenažo, aktivacijo akupresurnih točk, oblikovanje čeljusti in tretiranje podočnjakov. Jaz jo obožujem in uporabljam popolnoma vsaki dan! Koži vrača sijaj in odpravlja zabuhlost ter podočnjake. Tokrat je na voljo v vseh kristalih: modrem sodalitu, obsidijanu in ametistu. Izbiro kristala vpiši pod opombe pri oddaji naročila. Pri izbiri kristala naj te vodi srce. 

Gua Sha je visoko kvalitetna, unikatna, ročno in skrbno ustvarjena iz 100% čistega kristala. Kristali, ki so popolnoma čisti in skrbno izdelani so živ organizem, ki se poveže z našim srcem in energijskim poljem. Nase vlečejo negativno energijo in nam hkrati podarjajo svojo zdravilno.

Kako se uporablja ribica oziroma Flow gua sha si lahko pogledaš na Youtube kanalu Anja Fošnarič.

Kategorija:

Reviews

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.