Body Gua Sha Zero Waste

Body Gua Sha Zero Waste

52,00

Zero waste edition linija je namenjena ohranjanju narave in etičnosti. Te gua she imajo morda kje kakšno majhno napakico, a so še vedno prelepe in predvsem popolne za kožo, obraz ali telo. Dansko podjetje Calmlish je izjemno etično in nagrajeno podjetje, ki deluje v dobrobi narave in zmanjšanju ogljičnega odtisa. Tako so se odločili, da zaradi ene majhne napakice ne bodo rekli ”ne” izjemnemu in predvsem čistemu kristalu, ki pa še je vedno popolni za uporabo. Na Danskem se te gua she prodajajo enako kot tiste brez napakice.

Ta Gua Sha se uporablja le za TELO in je čudovita v primeru brazgotin, gub, šibke in tanke kože, zastale limfe ter celulita. Je odlična pomočnica za RAZSTRUPLJANJE našega telesa in uravnan imunski sistem. Odpira meridijane in mehča vezivno tkivo, kar je predpogoj za gladko kožo! Tako lahko sedaj kar same dnevno poskrbimo za svoje telo doma. Ali pa jo v salonu uporabljamo redno pri masaži telesa.

Čisto vsaka Gua Sha je UNIKATNA, narejena ROČNO iz popolnoma ČISTEGA kristala. Danes so večinoma na trgu Gua She, katerim je zraven primešano steklo ali celo stopljena plastika. Posledično ima tak kristal na telo in obraz veliko manjši vpliv ter končni učinek. Body zero waste gua sha prihaja v roževcu.

Kategorija:

Reviews

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.