O meni

Nikoli si nisem mislila, da bom počela to, kar počnem zdaj. Če pa dobro pogledam nazaj, so me vse poti vodile do tega trenutka, do tega dela in te strasti. Že od malih nog sem čutila energije in opazila podrobnosti, majhne detajle sveta okoli sebe. Tudi tiste najmanjše. Vedno sem vedela, da moram v življenju poseči po zvezdah na nebu in slediti poti, ki bo samo moja.

Odraščala sem na kmetiji obdana z živalmi in ponosno lahko rečem, da sem imela najlepše možno otroštvo! Mladi bi rekli, da sem imela najlepše otroštvo ever ever!!💗 Vrtca nisem obiskovala, ker sem dneve, ko sta bila starša v službi preživljala z babico in dedkom. To so bile pustolovščine in smehi orehi vsaki dan!😃😃 Ko sem svoje brezskrbne dneve preživljala pod drevesi in vedno s plišastim medvedkom v eni roki, sem opazovala naravo, živali in ljudi. Kljub temu, da me nihče ni učil brati in pisati že pri treh letih in sem odraščala doma, sem v prvem razredu prva obvladala vse te veščine. Še lepopis mi je šel gladko od rok. Tekom odraščanja doma čisto nič ni bilo izgubljeno, le ogromno pridobljeno!

Kot otrok in najstnica sem vedno mislila, da bom postala veterinarka za male živali. Ampak me je veter ponesel v druge smeri življenja. Tako je kmalu po končani gimnaziji prehrana postala moja strast. In vse povezano z njo. Tako zdaj vlečem skupaj niti mojega magistrskega študija, nutricionistike, tradicionalne kitajske medicine, starih modrosti in zadnjih znanstvenih raziskav o prehrani in njenem vplivu na naše zdravje. In vse to skušam na čim bolj preprost način prenesti naprej v svet ter v življenju rasti kot drevo. Prosti soncu in z odprtimi rokami.

S srcem!💟                                                                                                            Vedno mlada Anja