Hidrolat Damaščanske vrtnice

Hidrolat Damaščanske vrtnice

14,50

Ta ekološka in čudovito naravna vodica (200ml) je pridobljena s parno destilacijo svežih cvetnih lističev damaščanske vrtnice (Rosa damascena). Cvetna vodica Divja lepota je izjemno bogata z naravnimi, še vedno aktivnimi sestavinami. Za skrbno izdelavo samo ene stekleničko Cvetne vodice damaščanske vrtnice potrebujemo skoraj 2000 svežih cvetov vrtnice.

Rožna vodica damaščanska vrtnica je primerna za vse tipe kože. Kožo pripravi na nanos lepotilnega olja ter poveča njuno učinkovitost, saj pomaga pri absorbciji maščobnih molekul v samo povrhnjico kože. K temu pripomore tudi dejstvo, da rožne vodice v sebi praktično nimajo vodnega kamna. Obraz in vrat osveži ter pomladi. Ta rožna vodica je v osnovi namenjena pomlajevanju kože na vseh ravneh.

Kategorija:

Product Description

HIDROLAT damaščanske vrtnice je nuja in zlata punčica naprednega pomlajevanja. V bistvu je to kakršnakoli vodica in ne le damaščanska vrtnica. A le, če je slenja resnično ekološka in visoke kvalitete. Ta hidrolat:

  • kožo pripravi na nanos olja
  • deluje proti prvim gubicam
  • poveča in izboljša absorbcijo olja v globlje plasti same povrhnjice
  • redna uporaba kožo pomladi in opazno navlaži
  • krepi samo elastičnost kože, saj ne vsebuje vodnega kamna
  • pomaga pri regeneraciji poškodovanih celic povrhnjice
  • nima negativnega vpliva na mikrofloro kože
  • pomirja kožo po sončenju in pomaga pri vzpostavitvi njenega ravnovesja

Rožna vodica damaščanske vrtnice je ekološka in visoko kvalitetna. Izdelek ni testiran na živalih, je brez naftnih derivatov, konzervansov in umetnih barvil. Steklenička je iz reciklirane plastike. Vsaka rožna vodica je posebej blagoslovljena v namen, da še posebej nahrani in pomladi kožo. 

Svetujem, da rožno vodico uporabljaš redno in vsaj 2 – krat dnevno. Seveda jo lahko tudi večkrat in po potrebiSlednja namreč povleče aktivne sestavine olja globlje v povrhnjico kože in pomaga, da se nenasičene maščobne kisline boljše ”absorbirajo”. Tako ROŽNO VODICO najprej nanesi na sveže umito kožo obraza, vratu in dekolteja ter nato v vlažno kožo skrbno in ljubeče vmasiraj svoje izbrano olje.

Sestavine (INCI): Rosa Damascena Flower Water

”Ker se v vrtnici skrivajo vse vrline naše Matere, Marije Magdalene in večnega srca”.                                                   Anja

Reviews

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.