Razkošno olje za obraz

28,00

Je zasnovano na podlagi napredne nege oziroma podpore kože. Razmerje hladno stiskanih botaničnih olj nudi koži popolno kombinacijo omega nenasičenih maščobnih kislin, ki krepijo povrhnjico kože in vlago zadržujejo v njenih globokih plasteh.

Razkošno olje za obraz (30ml) je sestavljeno iz olja mareličnih pešk, semen jojobe, plodov rakitovca, eteričnega olja ženstvene geranije in eteričnega olja prave francoske sivke. Ravno rakitovec velja za eno izmed najbolj bogatih botaničnih olj na Zemlji. Vsebuje namreč obilje antioksidantov in izjemno omega – 7 maščobno kislino, katera je sestavni del lipidov v koži in vzpodbuja regenerativne procese v povrhnjici kože.

Razkošno olje je bogato z omega 3, 6 in 9 nenasičenimi maščobnimi kislinami ter z vitamini A, E in F. Vpliva na enakomerni ten kože in kožo svetli. Vitamin F je mešanica dveh maščobnih kislin in sicer linolne in linolenske kisline. Ta se odlično obnese pri negi suhe kože, saj pozitivno vpliva na normalno delovanje kožne bariere in povečuje količino zadržane vode v koži.

Kategorija: