Botanični serum za obraz

38,00

Inovativni organski in premium serum (30ml) je primerni za vsako kožo ter vsaki letni čas. Sedaj z novo formulo in možnostjo nakupa na pumpico ali pipeto. 100% brez alergenov, veganski, ne maši por in s popolno kombinacijo visoko kvalitetnih, organskih ter hladno stiskanih botaničnih olj. V primeru, da svoj Botanični serum želiš na pipeto, slednje pri oddaji naročila vpiši pod opombe.

Zasnovan je za obnovo kože in kot podpora kožni mikroflori. V njem se nahaja kar 5 organskih botaničnih olj, ki skupaj uravnavajo in odslikavajo naravo same kože ter proizvodnjo njenega sebuma. Botanični serum za obraz koži povrne ravnovesje in harmonijo ter hkrati krepi kožno pregrado. In ravno slednja je tista, ki zadržuje vlago v globokih plasteh kože.

Botanični serum za obraz predstavlja napredni minimalizem v najfinejši obliki. Predstavlja čisto lepoto. Sestavljen je iz botaničnega olja riževih otrobov, kaktusa puščavske opuncije, semen kamelije, semen jojobe in dvoletnega svetlina. Sama srčica tega seruma je v olju riževih otrobov in kaktusu puščavske opuncije.

Kategorija: