Ženske imamo v sebi dva neprecenljiva izvira energije, čutn28827525_1554849931294375_5196916168074767832_oosti in modrosti!

Mogočno maternico, ki je portal med svetovi in svete prsi, ki so dragulj ženske esence in katerih energija je večna! Pa vendar ju bolj kot kadarkoli v preteklosti zapostavljamo. Toliko kot je sedaj obolenj na rodilih in prsih še jih ni bilo nikoli. Po poti modernega življenja smo se pozabile povezovati s svojo pravo esenco in močjo, ki jo imamo v sebi!
 Tako bom na tej delavnici predstavila stara in danes že pozabljena, a izjemno mogočna znanja na tem področju. Videle bomo, kako čustva vplivajo na zdravje rodil te kako to kasneje pripomore k razvoju obolenja. Spoznale bomo, kaj se zgodi, ko se povežemo z ženskimi energetskimi centri v telesu ter na kakšen način si lahko pomagamo same. Potopile se bomo v energijo maternice in moč prsi ter spoznale, kako jih masirati in negovati za pretočnost, zdravje in čutno lepoto. Ravno tako bom predstavila alkemijo mistične lune, njen izjemni vpliv na naše žensko telo in čustva ter kaj početi na določene lunine mene za lepoto, pomlajevanje in manifestacije v fizičnem svetu??
Vse, ki ste željne znanj in resničnih sprememb v zavedanju sebe ter svojega telesa, srčno vabljene na delavnico! Toliko vsega se moramo ponovno spomniti✨

Delavnica poteka v četrtek, 24.1. ob 18.uri na Hajdini pri Ptuju v hotelu Murat. Energijska izmenjava delavnice je 20 evrov. Za prijavo in ostale informacije o udeležbi se pofočkaj na info@anjinsvet.si

Se srčno veselim snidenja?
Anja