Si vedela, da je na obrazu kar 57 mišic, ki ravno tako kot naše telo potrebujejo aktivacijo? In to ne s smehom ali grimasami – s tem obraz le izrabljamo, nikoli krepimo! Na tečaju JOGA OBRAZA se naučimo medicinsko zasnovane vaje, ki jih moramo izvajati pravilno in v določenem zaporedju, da se mišice obraza okrepijo, posledice gravitacije izbrišejo, obraz pa dvigne in napolni. Tako tudi vstopimo globoko v naše žleze ter zavest. Če bi morala izbrati med jogo obraza in telovadbo, bi bila popolnoma vedno moja izbira joga obraza. Brezpogojno! Tako zelo mi je pomembna in toliko doprinese k mojemu zdravju.

A ni zanimivo, da vemo, da s telesom moramo vaditi, na obraz pa kar pozabimo! Kar je še toliko hujše, saj je življenje v umu, možganih in žlezah. Ravno tako večina hormonov in vstop v duhovni svet (češarika). Ni vadbe, ki bi naredila za hormone, počutje in videz toliko kot aktivno ter zavestno miganje z obrazom. Sama menim, da je brisanje gub stranski učinek joge obraza, glavni učinki se poznajo na zdravju, mladosti in počutju. Ravno tako ne obstaja nobena masaža, ki bi za dvig obraza naredila toliko kot utrjevanje mišic na obrazu. In če želimo imeti polni obraz, morajo biti mišice aktivirane! Tukaj ni bližnic, ampak je enako kot pri telesu.

  • JOGA OBRAZA tako pomaga učvrstitvi ohlapne in raztegnjene mišice obraza in vratu. S tem tudi pozitivno vpliva na delovanje ščitnice in krepi vseh 5 glavnih notranjih organov.
  • Oblikuje mišično formo obraza, ga dvigne, odpre oči in pomaga napolniti zgornjo ustnico.
  • Je ključnega pomena za AKTIVACIJO ŽLEZ – predvsem epifize, hipofize in ščitnice, kar kasneje vpliva na uravnovešeno izločanje določenih hormonov.
  • Na tečaju se bomo na vsakem srečanju najprej posvetile teoriji. Spoznale bomo pozabljena znanja ter zadnja znanstvena in medicinska dognanja na podrožju žlez v glavi. Naučile se bomo zdravilnega, pravilnega dihanja in kje na obrazu se kaže delovanje vseh notranjih organov.
  • Do potankosti bomo spoznale in se naučile izvajati 12 posebnih vaj za aktivacijo obraznih mišic. Na ponovitvenem srečanju pa še dodatne 3 vaje.
  • Naučile se bomo posebne MASAŽE LIMFNE DRENAŽE NA OBRAZU in kako obraz pravilno negovati. Videle bomo, kaj se z leti dogaja s kolagenom in elastinom ter kako hrana vpliva na čvrstost, zdravje in sijaj kože.
  • Energijska protivrednost 3 – tedenskega tečaja znaša 180 evrov. Plačaš lahko po obrokih.
  • Prvo srečanje je v četrtek, 30. januarja 2020 ob 17.30. uri. Naslednja dva termina sta v četrtek, 6. in 13. januarja ob 17.30. uri. Vsako srečanje traja približno 120 minut.
  • Tečaj poteka v hotelu Murat na Hajdini pri Ptuju (Zgornja Hajdina 84c, 2288 Hajdina). Prijaviš se na info@anjinsvet.si ali pod zasebno na fb strani Spiritualna Haložanka.  
  • Na tečaj joge obraza prinesi zraven notesnik, pisalo in vodo. 

Se veselim snidenja in ženskega druženja!

Licencirana inštruktorica joge obraza,                 

Anja Fošnarič