Sunscreen Lotion 100ml SPF 35+

25,00

Organska sončna krema Wooden Spoon je z botaničnim oljem semen maline, kumare in plodov drevesa baobab namenjena intenzivnemu vlaženju in zaščiti kože. Naravna, mineralna in revolucionarna sončna krema vsebuje nevidni cink, ki se z lahkoto razmaže in ne pušča belih madežev na koži. Ta verzija prihaja v 50ml pakiranju in je primerna tako za obraz kot telo. Sončna krema je naravni izdelek, ne vsebuje nano delcev in je sestavljena iz 10 naravnih sestavin, ki ne onesnažujejo planeta in podpirajo našo kožo v njenem delovanju.

Wooden Spoon sončna krema je ustvarjena iz preprostih, naravnih in varnih sestavin, ki spoštujejo tako življenje v morju kot naše telo.

NAVODILA ZA UPORABO: Sončno kremo nanesite na kožo v nežnih in krožnih gibih vsaj 20 min pred izpostavljanjem soncu. Ponovite vsaki 2 – 3 uri oziroma po potrebi.

POMEMBNO OBVESTILO: Ker ima mineralni filter negativni vpliv na mikrofloro kože je priporočljivo, da pred nanosom kakršnekoli mineralne sončne kreme, kožo obraza zaščitimo z organskim in nealergenim botaničnim oljem, katerega vedno nanesemo na vlažno kožo.

80% sestavin organskega izvora / 100% naravne sestavine

Kategorija: