Negovalno olje za obraz – refil

25,50

Ker želimo pri Divji Lepoti delovati ekološko in etično, smo sedaj botanična olja pripravili tudi v refilih. Negovalno olje za obraz v refilu (30ml) prihaja v navadni črni refil steklenički, katero potem doma preliješ v prejšnjo stekleničko od Negovalnega olja za obraz ali kakšno drugo očiščeno stekleničko.

NAVODILA ZA UPORABO: Negovalno olje za obraz uporabljaj v kombinaciji z hidrolatom. Slednji kožo navlaži, medtem ko olje ”vlago” zaklene v globoke plasti kože ter kožno pregrado založi z maščobnimi kislinami. Olje najprej nežno vtri med dlani in ga potem skrbno vmasiraj v mokro oziroma vlažno kožo obraza in vratu.

SESTAVINE (INCI): Squalane (Skvalan pridobljen iz olivnega olja), Prunus Armeniaca Kernel Oil (Organsko olje mareličnih pešk), Chamomilla Recutita Flower Oil (Organsko eterično olje nemške kamilice), Limonene*.  (*naravna komponenta eteričnih olj)

POMEMBNO OBVESTILO: Ker je linija Divja Lepota sestavljena iz 100% naravnih, organskih, veganskih in hladno stiskanih botaničnih olj, se lahko vonj in barva med posameznimi serijami razlikujeta.