Avtorska vadba

Srčno se veselim svoje avtorske vadbe, katero sem sestavljala preko poletja! ?

Svetu in nam ženskam sem vedno želela ponuditi nekaj več. 
Nekaj pristnega. Nekaj kar odseva mene in je plod mojega dela ter znanja. Sedaj, ko po več letih sodelovanja sama stopam po svoji poti, čutim to še toliko močneje. Po več mesecih sestavljanja, študiranja in premlevanja sem ustvarila vadbo, ki ne bo samo vadba, ampak bo ženski obred. ?
Anjina vadba (tako preprosto se namreč imenuje), ki bo veliko več kot to, upošteva potrebe in cikličnost ženskega telesa, lune in narave. Predvsem pa je poudarek na tem, da sebe najdemo v trenutku! Da se umirimo in se več ne iščemo v drugih ljudeh ter vesolju. Da začutimo svoj dih in telo, ki je moj in tvoj najsvetejši tempelj.

Tako bo v vadbi, ki traja od 75 do 80 min zajeto prav vse, od elementov joge do vaj za krepitev celotnega telesa. Na koncu bo prav posebna meditacija, katera še naj ostane skrivnost. Prepričana pa sem, da vam bo zelo všeč O:) Začetki bodo ženski obredi druženja in pogovora. Vse ostalo vmes pa bo pisana paleta barv kot jesensko listje. Prišel je čas, da tako kot drevesa, tudi me odvržemo in spustimo staro ter se potopimo vase.

Z ljubeznijo in spoštovanjem ste prav vse vabljene na Anjino vadbo. Vse kar potrebujete sta joga mat podlaga in odprto srce!
Igrivo vas pozdravljam in se veselim. 
Anja Fošnarič

V Mariboru začnemo v ponedeljek (12.9.) ob 19.uri, v II. gimnaziji Maribor (vhod je nasproti restavracije Cantante pri velikem kipu ključa)
Na Ptuju v torek (13.9.) ob 18.30. uri, točno lokacijo še sporočim
V Celju v četrtek (15.9.) ob 17.30. uri v dvorani Zlatorog (vhod iz smeri krožnega prometa)
In če bo sreča moja zavetnica, pridem tudi v Velenje 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja