Jezna sem in razkurjena!
Kljub temu, da je petek in to ne sovpada s poletjem, morjem, oddihom, pivom v eni roki ter smutijem v drugi (it’s all about balance!) 😉 😉

Smo v 21. stol. Človek bi si mislil, da smo zdaj ljudje že vsaj malo ”razsvetljeni”. Well, think again Jennie! Še vedno srečujem ljudi, ki gledajo samo na svojo trenutno korist in nič, ampak popolnoma nič na skupno dobro! Ljudi, ki mislijo, da je napredek, če vse zbetoniraš, posekaš drevesa, sredi polja postaviš javno razsvetljavo in imaš na parceli vedno prvi pokošen travo (da izgleda kot nogometno igrišče, brez enega metulja ali čebelice).

Še vedno srečujem ljudi, ki so neiskreni in so shady as fuck! In po navadi so to ljudje, ki so mi blizu. Prijateljstvo in zveze vendar najbolj na svetu uničuje neiskrenost. To je bad vibe and low life!! Včasih, ko sem še bila mlada in naivna 🙂 sem mislila, da je okej, če kaj prekrivaš in to kljub temu, da laganje in prekrivanje najbolj od vsega krčita naše energijsko polje, zapirata srce in nas dobesedno tiščita v zemljo. Vendar nič več. Mi bi se vendar morali dvigati v nebo in hoditi po svetu s pokončno glavo ter iskrenim srcem. Ponosno v svojih čevljih in SVOBODNI! Ne pa v strahu in krču, ker je bilo v nekem trenutku lažje povedati laž kot pa ”trpeti” posledice resnice. To ni napredek. To smo kot noj :/ Raje potisnemo glavo v zemljo in zamižimo z očmi. Ker je tako lažje.

Še dobro, da zraven vse te neiskrenosti vidim mačka Murija, kako sproščeno spi in mu je vseeno za svet O:) Glavno je, da ima poln želodček, mehko posteljo in malo ljubezni <3 <3 <3 Vzamem si zgled po njem in je takoj lažje. Zakaj bi se sekirala zaradi drugih? Že sama s sabo imam včasih polne roke dela.

PS. Nobena juha se ne poje tak vroča kot se skuha. Let all shit go out! 8|

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja