Jesenski pomlajevalni paket

Akcija!

Jesenski pomlajevalni paket

89,50 81,50

Predstavljam Jesenski paket, ki vsebuje rožno vodico po tvoji izbiri, Negovalno olje za obraz in gua sho v mavričnem kristalu. Poštnina je brezplačna. Izbiro rožne vodice vpiši pod opombe pri oddaji naročila. Na voljo sta rožni vodici damaščanske vrtnice ali cvetov pomaranče Neroli.

Rožna vodica v negi kože in lepotnem ritualu predstavlja element vetra, Božansko inteligenco ter prenos informacij iz vode, cvetja in narave v same celice kože. Tako hidrolati povečajo in okrepijo sporazumevanje med nami ter našo kožo na zavedni in nezavedni ravni. Poleg tega je rožna vodica pravi blagoslov in ena izmed najboljših pripomočkov za resnično in opazno vlaženje kože. Ona ja namreč tista, ki pomaga povleči molekule botaničnega olja v globlje plasti kože in tam nahraniti celice. Ravno tako vpliva blagodejno na kožno mikrofloro, saj ne vsebuje klora, niti vodnega kamna. Na umito kožo jo nanesi na obraz, vrat in dekolte (da, tudi slednji se z leti stara) ter nato ljubeče in skrbno vmasiraj olje. Seveda jo lahko uporabiš večkrat dnevno – sploh poleti, kar tako mimogrede. Da svojo kožo navlažiš in pomladiš.

Razkošno olje Divja (30 ml) je sestavljeno iz olja mareličnih pešk, olja jojobe in rakitovca ter iz eteričnega olja ženstvene geranije in prave francoske sivke. Ravno rakitovec pa velja za eno izmed najbolj VREDNIH in BOGATIH olj na Zemlji. Vsebuje namreč obilje antioksidantov in IZJEMNO omega – 7 maščobno kislino, katera je sestavni del lipidov v koži in vzpodbuja regenerativne procese v povrhnjici kože. V olju rakitovca se nahaja obilje vitamina C, ki ga je v povprečju kar 15x več kot v pomaranči. Razkošno olje oziroma serum je ravno tako bogat z omego 3, 6 in 9 nenasičenimi maščobnimi kislinami ter z vitamini A, C, E in F. Vitamin C je ena izmed redkih sestavin, ki se ABSORBIRA V GLOBLJE plasti kože, kjer pomaga pri sintezi KOLAGENA. Poleg tega vpliva na enakomerni ten kože, celi brazgotine in kožo svetli.

Ta edinstvena Gua Sha iz mavričnega kristala je ustvarjena iz popolnoma čistega kristala, kateri ima tudi certifikat. Je avtentična, ročno narejena in blagoslovljena v namene pomlajevanja. Ona je živ organizem, ki raste skupaj z nami in nas podpira na poti pomlajevanja ter nege. Povezuje nas s srcem in elementi narave. Mavrični kristal ima v sebi divjo energijo narave, a kljub temu deluje na našo kožo izjemno nežno, pomirjevalno in hladilno. Idealni je za vneto in razdraženo kožo ter pigmentacijo. Ker so kristali v Gua shi popolnoma naravni, se lahko odtenki razlikujejo od prikazanih na sliki. Sicer pa je tako, da v resnici kristal izbere svojo lastnico, tako da je tisti, ki pride k nam popolni in pravšnji. Za pravilno rokovanje z njo si oglej video tutoriale na YouTube kanalu – Anja Fošnarič.

 

Kategoriji: ,

Reviews

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.