Ultimativno pomlajevanje

Akcija!

Ultimativno pomlajevanje

64,00 59,00

Ultimativni pomlajevalni paket je sestavljen točno za žensko in vse potrebe njene kože.

Negovalno olje Divja (30 ml) je sestavljeno iz skvalana, olja mareličnih pešk in eteričnega olja nemške kamilice. Olje skvalan se pridobiva iz olivnega olja in je praktično ENAKO človeškemu sebumu, zaradi česar je nepogrešljivo v holističnem in NAPREDNEM pomlajevanju. Zaradi slednje lastnosti tudi zelo učinkovito ZADRŽI VLAGO v globljih plasteh kože preko celotnega dneva. Na koži pušča gladki občutek bisera. Kožo na obrazu mehča in izboljšuje njeno strukturo, poleg tega pa POPRAVLJA porušeno funkcijo lipidne bariere in preprečuje dehidracijo kože. To olje je primerno tudi za uporabo v primeru dermatitisov in ekcemov. Eterično olje nemške kamilice je eno izmed najbolj občudovanih v svetu eterike. Že ena kapljica tega žlahtno modrega olja neskončno obogati vsako še tako preprosto olje. To olje zdravi kožo, deluje protivnetno in zaradi visoke vsebnosti antioksidantov ohranja mladost ter sijaj kože. Vsebuje kar 50% bisabolola, sestavine, ki deluje proti-vnetno in proti-dražeče. Olje mareličnih pešk pa našo kožo oskrbi z visoko energijo sončnih žarkov in vitalno energijo. Najbolj potentna stvar so vendar semena, saj nosijo v sebi energijo nove rasti!

Ta Gua Sha je specializirana za limfno drenažo, aktivacijo akupresurnih točk, oblikovanje čeljusti in tretiranje podočnjakov. Koži daje nazaj sijaj in odpravlja zabuhlost ter podočnjake.

Gua Sha je visoko kvalitetna, unikatna, ročno in skrbno ustvarjena iz 100% čistega kristala. Kristali, ki so popolnoma čisti in skrbno izdelani so živ organizem, ki se poveže z našim srcem in energijskim poljem. Nase vlečejo negativno energijo in nam hkrati podarjajo svojo zdravilno. Ta Gua Sha se lahko naroči v mističnem ametistu, morskem sodalitu ali nežnem roževcu.

Kako se uporablja ribica si lahko pogledaš na Youtube kanalu Anja Fošnarič. Izbiro kristala vpiši pri naročilu pod opombe.

 

Kategorija:

Reviews

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.