Gua she zero waste edition

Gua she zero waste edition

0,00

Tokrat prvič na voljo prelepe Gua she v zero waste edition! To pomeni, da ima gua sha morda kje kakšno zelo majhno napakico, a še je vedno prelepa in predvsem popolna za kožo, obraz ali telo. Ponavadi se te napakice na sami gua shi niti ne opazijo ali so res zelo majhne. Dansko podjetje Calmlish je izjemno etično in nagrajeno podjetje, ki deluje v dobro narave. Tako so se odločili, da zaradi ene majhne napakice ne bodo rekli ”ne” izjemnemu in predvsem čistemu kristalu, ki pa je še predvsem vedno popolni za uporabo. Zaradi tega je vsak kristal cenejši kar za 10 evrov. Na Danskem se te gua she prodajajo enako kot tiste brez napakice. Te gua she imajo certifikat o čistosti in avtentičnosti kristala. Ustvarjene so ročno. Vsaka gua sha je unikat.

V ceniku je cena te gua she 0 evrov, saj je njihova končna cena upošteva pri izdaji originalnega računa, katerega prejmete naknadno na svoj email. Tako pride zero waste gua sha za telo 50 evrov, facelifting in glow lopatka 41 evrov in ribica 30 evrov. Izbiro gua she in kristala vpišite pod opombe pri oddaji naročila!

Izbirate lahko med rolerji vseh vrst (ametist, sodalit, obsidijan, kamena strela, roževec in aventurin).  Glow lopatka je v roževcu ali mavričnem fluoritu. Lift lopatka je na voljo v modrem sodalitu – so resnično prelepe. Ribica je na voljo v obsidijanu, roževcu, aventurinu, ametistu in kameni streli. Gua sha za telo pa v roževcu ali obsidijanu.

Kategorija:

Reviews

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.