Gua Sha Facelift Lopatka

Gua Sha Facelift Lopatka

41,00

Tokrat je ta Gua sha dobavljiva v zero waste edition in v modrem kristalu sodalitu. To pomeni, da ima gua sha morda kje kakšno zelo majhno napakico, a so je vedno prelepa in predvsem popolna za kožo in obraz. Ponavadi se te napakice niti ne opazijo. Dansko podjetje Calmlish je zelo etično in delajo v dobro narave. Tako so se odločili, da zaradi ene majhne napakice ne bodo rekli ”ne” izjemnemu in predvsem čistemu kristalu. Zaradi tega je ta kristal cenejši kar za 10 evrov. Na Danskem se te gua she prodajajo enako kot tiste brez napakice.

Ta Gua Sha je namenjena oblikovanju obraza, brisanju gub, sijaju kože, pigmentaciji in brazgotinam. Mookaite kristal globoko prizemljuje in odpira srčno čakro. Zaradi svojih visokih vibracij pa izredno pomlajuje kožo in dviguje obraz.

Ta Gua Sha je visoko kvalitetna, unikat in skrbno ustvarjena iz 100% čistega kristala brez dodanih primesi. Ker so kristali naravni material, lahko barve spreminjajo svoj odtenek od teh na sliki tukaj. Ne glede na to, kateri odtenki pridejo do nas, so pravi. Kajti kristal je živ organizem in v resnici on izbere nas, nikoli me njega.

Kako se pravilno rokujemo z ljubimi kristali in jih uporabljamo, si lahko pogledaš na Youtube kanalu  – Anja Fošnarič

Ni na zalogi

Kategorija:

Additional Information

Kristal

roževec, mookaite

Reviews

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.