Glow Gua Sha Zero waste

Glow Gua Sha Zero waste

41,00

Zero waste edition linija je namenjena ohranjanju narave in etičnosti. Te gua she imajo morda kje kakšno majhno napakico, a so še vedno prelepe in predvsem popolne za kožo, obraz ali telo. Dansko podjetje Calmlish je izjemno etično in nagrajeno podjetje, ki deluje v dobrobi narave in zmanjšanju ogljičnega odtisa. Tako so se odločili, da zaradi ene majhne napakice ne bodo rekli ”ne” izjemnemu in predvsem čistemu kristalu, ki pa še je vedno popolni za uporabo. Na Danskem se te gua she prodajajo enako kot tiste brez napakice.

Mavrični kristal ima v sebi prelepo in nespremenjeno energijo narave, tako da deluje na našo kožo izjemno nežno, pomirjevalno in hladilno. Idealni je za vneto in razdraženo kožo ter pigmentacijo. Ker so kristali v Gua shi popolnoma naravni, se lahko odtenki razlikujejo od prikazanih na sliki. Sicer pa je tako, da v resnici kristal izbere svojo lastnico, tako da je tisti, ki pride k nam popolni in pravšnji. Ta Gua Sha je namenjena oblikovanju obraza, brisanju gub, sijaju kože, pigmentaciji in brazgotinam.

Brisanju gub in proizvodnji kolagena je namenjena zobata stran. Vsaka Gua Sha je unikatna, narejena skrbno, ročno in iz 100% čistega kristala brez kakršnihkoli dodanih primesi. Uporabo Gua She si lahko pogledaš na YouTube strani – Anja Fošnarič

Kategorija:

Reviews

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.