Divje pomlajevanje kože

Akcija!

Divje pomlajevanje kože

53,00 49,00

Ta hranilni in pomlajevalni paket je sestavljen iz Negovalnega olja za obraz in olja za telo. Obe olji sta bili sestavljeni s pomočjo naprednega in holističnega pomlajevanja ter ajurvede.

Negovalno olje za obraz (30ml) predstavlja kraljevskost in popolno nego kože. V svoji zlato jantarni barvi nam nežno šepeta zgodbe o večnosti, mladosti in sijaju. To izjemno nežno in negovalno olje je primerno za čisto vsako kožo, tudi tisto, ki ni v ravnovesju. Poleg tega je popolno v kombinaciji z Gua Sho. Negovalno olje Divja (30 ml) je sestavljeno iz skvalana, olja mareličnih pešk in eteričnega olja nemške kamilice.

Olje za telo Divja (150 ml) je hkrati tudi razkošni eliksir za duha, kajti sestavljeno je iz 5 različnih eteričnih olj in 3 hladno stiskanih olj. Osnova tega olja je Ajurveda – veda stara 6000 let, ki skupaj v čudovito celoto povezuje telo, duha in um. Eterična olja so edina, katerih molekule so dovolj majhne, da preidejo skozi vseh 7 plasti kože in tam globoko nahranijo celice ter tkiva. Sama pravim, da so čista esenca Boginj in veliko darilo človeštvu. Ko jih poduhamo se v parih sekundah spremeni kemično ravnovesje v možganih. Tako zelo so potentna.

Kategorija:

Reviews

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.