Svetu in nam ženskam sem vedno želela ponuditi nekaj več 💛
Nekaj pristnega. Nekaj kar odseva mene in je plod mojega dela ter znanja. Sedaj, ko že dalj časa sama stopam po svoji poti, čutim to še toliko močneje. Po več letih delovanja in študiranja sem ustvarila vadbo, ki ni samo samo vadba, ampak je ženski obred in rast🌟
Anjina vadba (tako preprosto se namreč imenuje), ki je veliko več kot to, upošteva potrebe in cikličnost ženskega telesa, lune ter narave. Predvsem pa je poudarek na tem, da sebe najdemo v trenutku! Da se umirimo in se več ne iščemo v drugih ljudeh ter vesolju. Da začutimo svoj dih in telo, ki je moj in tvoj najsvetejši tempelj. Bo pa z začetkom nove sezone vadba malo drugačna kot sicer. Še bolj bo namreč poudarek na odpiranju bokov, pretočnosti medenice in globoki umiritvi. Na koncu bo namreč sledila Yoga Nidra - globoka meditativna sprostitev.
Tako je v vadbi, ki traja od 75 do 80 min zajeto prav vse, od elementov joge do vaj za krepitev celotnega telesa. Začetki so ženski obredi druženja in spoznavanja  novih modrosti. Vse ostalo vmes pa je pisana paleta barv kot jesensko listje. Prišel je čas, da tako kot drevesa, tudi me odvržemo in spustimo staro ter se potopimo vase. Vadba je primerna tudi za začetnice!
Z ljubeznijo in spoštovanjem ste vabljene na Anjino intuitivno vadbo. Vse kar potrebujete sta joga mat podlaga, odejica za meditacijo, voda in odprto srce!

Anjina vadba poteka na Ptuju (ponedeljek, 19.30.ura), v Mariboru (sreda, 19.ura) in v Celju. V Celju je vadba zaprtega tipa in prijave niso možne. V Mariboru in Ptuju pa prijave že potekajo!

Energijska protivrednost                                                                                                                        Mesečna karta - 40 evrov (4 zaporedni obiski).                                                                             Trimesečna karta - 110 evrov (12 zaporednih obiskov).                                                                               V primeru zdravstvenih težav se lahko izjemoma 1 obisk prenese naprej v naslednji mesec.               Prijavi se na info@anjinsvet.si

Srčno vas pozdravljam in se veselim 💛
Anja Fošnarič

35558023_1640413359404698_4082519766655303680_o

Maribor

Vsako sredo ob 19. uri, v II. gimnaziji Maribor.

Vhod je nasproti restavracije Cantante pri velikem kipu ključa.

Ptuj

Ob ponedeljkih, ob 19. uri, v centru Bodi dobro , Rajšpova ulica 14, Ptuj. 

Z Rajšpove ulice zavijete na dvorišče Vulkanizerstva in avtomehanike Ivan Kolariič s.p.
👣 Parkirate na desni strani, vzdolž žičnate ograje.
👣 Vhod v naše prostore je za visoko leseno ograjo na koncu dvorišča oz. parkirišča.